Terug
15 december 2023

SDL Automotive verhuist en neemt Autogroep Bos en Slegers over

Eindhoven, 14 december 2023 – SDL Automotive, opgericht in december 2017 op Muzenlaan 1 in Eindhoven door Stefan de Lang en Frank van den Nieuwenhuijzen, zet een volgende stap. Na een succesvolle start heeft het bedrijf op 1 oktober 2018 Vakgarage Muzenberg overgenomen. Deze strategische zet stelde SDL Automotive in staat om zijn aanbod flink uit te breiden, en met name op het gebied van aftersales-services het volledige proces in eigen beheer te nemen. De overname van Autogroep Bos en Slegers per 18 december is dan ook een logische volgende stap.

De groei van SDL zet door, een mooie nieuwe mijlpaal

De afgelopen vijf jaar heeft SDL Automotive een gezonde groei doorgemaakt, zowel in verkoop als aftersales. Dit komt mede door de focus op klanttevredenheid, het leveren van kwaliteit en de toewijding en professionaliteit van het vakkundige team. Het succes zorgt er nu voor dat de oorspronkelijke locatie op de Muzenlaan te beperkt is geworden, wat leidde tot de zoektocht naar een ruimere locatie. SDL Automotive heeft met succes Autogroep Bos en Slegers overgenomen van eigenaar Gerard Slegers. Dit betekent naast een mooie mijlpaal ook een uitbreiding van de diensten en het aanbod van SDL en Vakgarage Muzenberg.

“We zijn verheugd om officieel aan te kondigen dat SDL Automotive vanaf 18 december gaat verhuizen naar zijn nieuwe locatie op de Steenoven 28 in Eindhoven. Deze verhuizing is een bevestiging van onze inspanningen om onze klanten de beste service te bieden en aan de toenemende vraag naar betrouwbare occasions te blijven voldoen. Het is een logische volgende stap om onze ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren,” aldus Stefan de Lang, medeoprichter en eigenaar van SDL Automotive.

Meer aanbod en uitbreiding van de garage

De nieuwe faciliteit zal niet alleen dienen als een grotere operationele basis voor SDL Automotive, maar stelt het bedrijf ook in staat om het onderhoud en after-sales vanuit Vakgarage Muzenberg verder uit te bouwen. In de overname van Bos en Slegers neemt SDL Automotive ook de voorraad en het personeel over. Dit betekent direct een hogere capaciteit en een uitbreiding van het aanbod occasions voor onze klanten.

Op korte termijn over naar de nieuwe locatie

De verhuizing staat gepland voor 18 december 2023, en SDL Automotive kijkt ernaar uit om zijn bijdrage en groei in de automotive-industrie voort te zetten vanaf de nieuwe en uitgebreide locatie. Uiteraard is dit niet mogelijk zonder alle trouwe klanten en partners. We gaan ook vanaf de Steenoven 28 in Eindhoven ons uiterste best doen voor alle klanten die op zoek zijn naar goede service en een betrouwbare occasion!

Vragen?

Heb je vragen over onze nieuwe locatie? Of ben je benieuwd wat dit betekend voor jou als klant. Neem gerust even contact met ons op! We blijven vanuit onze nieuwe vestiging uiteraard dezelfde uitstekende service bieden!

Een keer langskomen op onze nieuwe locatie, Steenoven 28 in Eindhoven, mag natuurlijk altijd!

 

Contact opnemen

1
Stefan Binnen één werkdag reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken